BESPLATNA OBUKA I POSAO ZA MLADE

AktuelnoComments are off

Udruženje za mlade Srbije i Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije pozivaju sve zainteresovane mlade da se prijave za učešće u projektu “Smanjenje nezaposlenosti mladih kroz obuke za deficitarna zanimanja i zapošljavanje u oblasti digitalnog marketinga“ i time steknu šansu da se na kraju procesa zaposle kao Community Manager-i!

Obuka je besplatna! Broj učesnika je ograničen! Svi učesnici obuka će dobiti sertifikat o stečenim znanjima!

Da bi mogao/la da učestvuješ u projektu, potrebno je da:

  • imaš između 18 i 30 godina (u skladu sa Zakonom o mladima)
  • imaš završenu srednju školu
  • poseduješ veštine komunikacije i odgovoran/na si i precizan/na u radu
  • koristiš društvene mreže, kreativan/na si
  • živiš u Beogradu ili imaš mogućnost smeštaja u Beogradu tokom obuke

Od ukupnog broja prijavlјenih kandidata, na osnovu biografije (CV) biće odabrano 120 polaznika edukacije. Oni će proći kroz dvodnevni edukativni program, posle kojeg će raditi test u pisanoj formi, na osnovu čijih rezultata će biti izabrano 40 najuspešnijih polaznika. 40 odabranih polaznika proći će testiranje na kompjuteru i 20 najbolјih kvalifikovaće se za takmičenje koje će rezultirati s izborom 5 najbolјih kandidata kojima će biti obezbeđeno zaposlenje.

Način prijavljivanja

Mladi koji žele da se prijave, mogu to da učine popunjavanjem aplikacionog formulara koji se nalazi na adresi http://bit.ly/2r5pAKu. Pored popunjavanja prijavnog formulara, potrebno je poslati i CV na adresu: office@ums.org.rs. Rok za prijavljivanje učesnika je 15. jul 2017. godine do 15č.